Dar Mar

Dar Mar 42 epizoda

Mile odlučuje uhvatiti misterioznog lopova, uzima stvar u svoje ruke i postavlja zamku. Najprije na mamac padne Jure, ali kasnije Zoki krade novčanik i časti ekipu po gostioni Milinim novcem.

Mile, u pokušaju da mu očita bukvicu, slučajno pronalazi indeks u kojemu piše da je Zoki ispisan s faksa. Potpuno razočaran, Mile ga odluči uzeti pod svoje i konačno napraviti muškarca od njega, ali Zoki odbija surađivati. Bježi od Mile i moli Seku da mu pomogne naći bilo kakav posao.

Ankica skrušeno odlazi sama u hodočašće. Beba je prati na putu i ne da joj da vara. Na kraju, izmorena Ankica se vraća kući, krene nevrijeme i Ankica doživi ukazanje. Tvrdi da joj se ukazao Sveti Dizma, a Baba Beba misli da je napokon skrenula s uma. Zove Krunu da joj postavi dijagnozu, ali Kruno odbija psihijatrijski vještačiti Ankicu. 

Maskirani Dalibor pokuša se domoći pokrivala pa napadne Krunu, ali ga Kruno prebije. Nakon što pokrivalo završi kod Božene, Pero i Dalibor planiraju provalu u policijsku stanicu. No, plan im ne uspije te se biskup konačno dočepa pokrivala Svetog Dizme i poveže to s Ankicom i ukazanjem. 

10.12.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button