Dar Mar

Dar Mar 18 epizoda

Božena ispituje Milenu o Jani što Pero čuje i odlazi upozoriti Janu, no torbica s novcima završava na ulici nakon čega je pronalazi župan, a Božena upada Jani u kuću i traži odgovore.

Jana odlazi u dućan i kad sazna da je Pero izgubio novac uzima mu sve što ima, od namirnica do novca u kasi. Pero ne želi prijaviti Janu policiji te joj daje većinu robe iz dućana.

Jure župana odvlači na ručak te ga želi impresionirati otkrivanjem Ljubine spomen ploče, ali se osramoti jer umjesto spomen ploče pred novinarima osvane grafit. 

Dada shvaća da im je Beba ukrala robu te sprječava njezin sastanak s Daliborom. Plaća Bebi da im vrati robu, ali ih hvata Mile koji misli da su one kradljivice. Dada zaključa Milu u radionu kojeg Beba iz inata oslobodi. Mile kaže Boženi za šverc, Beba odglumi demenciju pa se ona i Dada izvuku. Dada i Beba sklope sporazum nakon što su prevarile Boženu; Beba želi svoj udio u novcu, Dada pristaje na prijenos robe koja je kod Bebe.

Nakon što je Branko zatvorio Seku u ćeliju, ona ga nadmudri i vraća mu milo za drago. Linda radi sve da bude kao svoj uzor. 

03.11.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button