FilmoviSerije

Bilježnica – Serija

Film "Bilježnica" postaje TV serija!

Drama Nicka Cassavetesa, Bilježnica, biti će pretočena u jednako emotivnu i romantičnu seriju. Jedna od najljepših ljubavnih priča ispričana na filmu postaje TV serija. Među autorima serije navodno se nalazi i sam autor bestsellera, iz 1996. godine, po kojem je snimljen film Nickolas Sparks.

Ukoliko još uvijek uzdišete kada se sjetite lijepe ljubavne priče o Noi i Allie vrijeme je da nastavite s dubokim uzdasima, jer će priča koja je inspirirala ovaj veliki film biti prenesena na televiziju kao serija. Serija će pripovijedati pustolovine Noe i Allie nakon što se odluče započeti zajednički život. Kontekst će se prilagoditi rasnoj politici, ekonomskim nejednakostima i društvenim običajima nakon Drugog svjetskog rata, krajem 1940. godine, u Sjevernoj Karolini, SAD.

Mark Pedowitz, predsjednik lanca The CW (koji će snimati i emitirati ovu TV seriju), spomenuo je da je vrlo sretan što je Nicholas Sparks odlučio napraviti seriju s televizijskom mrežom. Protagonisti priče još nisu potvrđeni, a nepoznato je hoće li serija istražiti pitanje Alzheimerove bolesti koju je Allie pretrpjela u svojoj odrasloj dobi. No, sa sigurnošću znamo da će se usredotočiti na mladenačke dane likova. To je klasična romantična priča koja i nakon desetljeća nastavlja osvajati naša srca.

Serija će pratiti romantično putovanje dvaju glavnih likova, Noah i Allie, i razvoj njihova ljubavnog odnosa u društvu koje trese rasna diskriminacija, ekonomske neprilike i opća nejednakost nakon završetka Drugog svjetskog rata u Sjevernoj Karolini. Ipak, ljubavni par ovog puta neće utjeloviti Ryan Gosling i Rachel McAdams, a zasad još nije poznato tko će odigrati glavne uloge.

Više o Filmu Bilježnica možete vidjeti OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button