FilmoviFilmovi 2022Novosti

Leslie Grace kao Batgirl

Prvi pogled na Leslie Grace kao Batgirl (2022)

Film Batgirl, u kojem se pojavljuje Leslie Grace kao naslovna junakinja (aka Barbara Gordon), trenutno se snima u Glasgowu. Grace je objavila na svom Twitter profilu prvi pogled na nju u svojoj filmskoj odjeći. Pogledajte njenu objavu…

Batgirl je nadolazeći američki superherojski film temeljen na liku iz DC Comicsa Barbari Gordon / Batgirl.

Batgirl, koji režira Bad Boys For Life redateljski dvojac Adil El Arbi i Bilall Fallah iza kamere i Birds Of Prey Christina Hodson kao scenaristica. Film će prikazati Barbarine rane dane borbe protiv kriminala u Gothamu, gdje je njezin otac Jim Gordon (JK Simmons) policijski komesar.

Michael Keaton će se pojaviti kao Bruce Wayne/Batman, dok Brendan Fraser glumi Garfield Lynnsa, također poznatog kao negativca Firefly. Film je trenutno planiran za prikazivanje na HBO Max u SAD-u, što znači da bi mogao biti premijerno digitalno prikazan i u Velikoj Britaniji.

Snimanje filma Batgirl započelo je s Jossom Whedonom u ožujku 2017., ali je projekt napušten godinu dana kasnije. Hodson je angažiran da napiše novi scenarij u travnju 2018., a El Arbi i Fallah angažirani su za režiju u svibnju 2021. Grace je, za glavnu ulogu, izabrana u srpnju 2021., a snimanje je započelo krajem studenog u Glasgowu u Škotskoj.

 

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button