Ambasadorova kći

Ambasadorova kći epizoda 1

Nova turska serija “Ambasadorova kći- Sefirin Kızı” je priča o Nare.

Nare je jedino dijete u porodici ambasadora. Dosta je razmažena. U njenom životu uopće nema stabilnosti, s obzirom na službenu dužnost njezina oca.

Nare se morala seliti iz jedne zemlje u drugu. Sancar po zanimanju je inženjer, elektrotehničar, nada i podrška svojoj porodici.

On nastoji učiniti sve kako njegovom mlađem bratu ništa ne bi nedostajalo. Jedini san njegovog brata jest da uđe u svijet novinarstva i dobije stipendiju u jednoj od zemalja u kojoj radi Narein otac.

Brat nestaje pod tajanstvenim okolnostima. Pokušavajući pronaći barem neke tragove, Sancar otkriva da je posljednje mjesto na kojem su ga vidjeli bila turska ambasada. U tom trenutku ambasador, kojeg smo već upoznali, odlazi u penziju.

Vraća se sa kćeri u Tursku. Sancar požuruje aktivnosti, ali mu je uskraćena viza. U bijesu, mladi će čovjek napraviti darmar u konzulatu i tajna će mu slučajno biti otkrivena.

Tajna povezuje njegovog brata i ambasadorovu kćer. Sancar pokušava otkriti bilo što vezano za brata, ali bez uspjeha. Socijalne razlike glavna su prepreka u njegovom naumu.

Mladić kuje plan: učinit će sve da se Nare zaljubi u njega. Tako će pokušati riješiti tajnu i pronaći brata. Naravno, ne može pretpostaviti da će se on zaljubiti u nju…

Otac glavnog lika je poznata osoba iz svog kruga. Jako voli svoju kćer i želi je udati za bogatog i karakternog muškarca. Ali, želi li to i sama djevojka?

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button