Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 77. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 77 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sergio moli Aliciju novu priliku. Kaže joj da je Gonzalo divan momak i da je odgojila pravu ljudinu. Toro vozi Lunu Martínovoj kući. Sofi i Martín je dočekaju. Toro ih pozdravi i ode. Julieta kaže Sergiju da je njegova druga obitelj ponižava. Prudencia moli Lucasa da zaustavi tužbu protiv Sergija jer je narušena zdravlja. Alicia, Eva, Miranda, Yuri, Moisés, Gonzalo i Fabián su u bolničkoj čekaonici.

Eva moli Aliciju da se pomiri sa Sergiom jer bi ga Julieta mogla ubiti. Kaže joj da mu oprosti i da se pobrine za njega. Luna je kod Sofi i kada izvadi laptop iz torbe i kapu, Sofi prepozna da je to njezino. Pita je otkud joj to. Luna odgovori da joj je to darovao brat Quique. Moisés kaže Yuri da Sergio treba lijepu vijest i da bi mu trebali reći da se kane vjenčati. Sergio u suzama moli Gonzala da mu oprosti.

Mabe kaže Julieti da su Alicia i Martín prekinuli. Gonzalo savjetuje Yuri da otkaže vjenčanje jer ne voli Moisésa. Yuri napravi test na trudnoću i pokaže se pozitivnim. Isidro je vlasnik dućana s ručnim radovima nedaleko od mjesta gdje je ubijen Simón. Martín gleda video koji dokazuje da nije Cholo ubio Simóna, nego Toro Cruz.

5.10.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button