Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 68. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 68 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Alicia dolazi u kuću Carranza. Sergio i ona se svađaju jer njemu je jedino stalo do njegova ugleda. Alicia prigovori Julieti jer je napravila grozan intervju s Cholom. Ugrozila je Yuri i okreće je protiv oca. Eva je očajna jer nema novca. Ulazi u Fedorinu sobu i uzima iz ladice divnu ogrlicu. Julieta napravi kućni test na trudnoću i iznenadi se kad vidi da je pozitivan. Uplakana, baci ga u smeće.

Sergio predbaci Mujici da je oslobodio Martína. Eva nosi Fedorinu ogrlicu u zalagaonicu. Facundo kaže Mujici da želi pravdu zbog sinova ubojstva i da je Cholo nevin. Toro moli Trompetu da mu nađe diskretnog momka koji neće privući pozornost poput Simóna Guerre i koji bi nastavio dilati drogu. Sergio moli Prudenciju da potpiše izjavu kojom niječe da je bila intimna s njime i da je laž da imaju sina.

Zauzvrat dobit će mnogo novca. Moisés kaže Yuri da bi mogao pomoći Cholu da napusti zatvor pod uvjetom da ona pristane na brak s njime. Alicia ugleda Fedoru kako grli i ljubi Gonzala. To je povrijedi i predbaci joj zbog njezina ponašanja i kaže da će otići iz njezine kuće.

22.9.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button