Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 24. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 24. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sergio se iznenadi kada ugleda Aliciju kako izlazi iz toaleta. Ona je čula sve nježne riječi koje je on govorio Julieti i ljutito mu kaže da se uvjerila u njegovu farsu. Da je on i dalje s Julietom i da je glupo što joj je darovao auto radi pomirbe. Zamoli ga da joj više ne prilazi i da ne prilazi njezinoj kući. Alicia vozi auto, udari ljutito po upravljaču i razočarana plače. Zove Martína i kaže mu da ga želi vidjeti.

Julieta ljutito kaže Sergiju da ona ima dostojanstvo i otjera ga iz bolničke sobe. Brizne u plač. Yaya gleda bonsaije koje je Yuri spasila iz Cholove kuće. Sviđaju joj se. Uplakana Alicia izlazi iz auta i zagrli Martína. Lorena kaže Gonzalu da se boji zaljubiti. Culebra shvati da mu se sviđa Enigma i zabrani prijateljima da Enigma uđe u njihov podrum. Mabe se smije i kaže da joj je drago što su Alicia i Julieta dovele Sergija u red. Alicia odluči zatražiti rastavu. Misli da je to trebala učiniti prvoga dana kad je shvatila da ima ljubavnicu.

Martín kaže Aliciji da je mlada, zgodna, pametna i da ima pravo početi novi život pokraj muškarca koji će je voljeti. Lucas kaže Sergiju da ako Alicia ostaje u Zakladi, morat će joj reći da je on njegov sin. Sergio ga udari. Alicia kaže Gonzalu, Yuri i Mirandi da je odlučila zatražiti rastavu.

22.7.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button