Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 20. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 20. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sergio kaže Martínu da želi da napusti TV emisiju jer je dobio otkaz. Martín uzvrati da je odavno želio otići jer Sergio stalno govori da istina mora biti prije svega, a on sam čini sasvim suprotno. Maruja zaliječi Facundovu ranu od metka. Alicia kaže Yuri da se osjeća kao da njezina djeca vode tajni život jer ne zna što im se događa i sve saznaje od drugih ljudi. Yuri joj predloži da proslave Sergiov rođendan u kući.

Sergio predbaci Julieti jer je sama vodila TV emisiju i želi je preuzeti. Gonzalo dolazi u Orlandov ured radi razgovora za posao. Zatim ga napušta zbog loše preporuke koju je Sergio dao Orlandu o njemu. A sve zato što misli da on ima nešto s Fedorom. Martín otkrije Facundovu zavijenu ruku i pita ga što je radio s policijskom značkom i pištoljem ako više nije policajac. Facundo odgovori da su mu zločinci htjeli ukrasti značku.

Martín mu kaže da prestane činiti gluposti jer je Cholo sve priznao. Facundo kaže da želi razgovarati s njime. Mujica natjera Chola da potpiše izjavu o tome da je on ubio Simóna Guerru. Sergio kaže Aliciji da će otpustiti Julietu kako bi mu ona ponovno vjerovala i oprostila.

18.7.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button