Ljubav je na selu

Radoslav podučio kandidatkinje redu u kući, one razočarane: ‘Pogodilo me’

Radoslav je odlučio ujutro probuditi kandidatkinje. “Radoslav je noćas spavao u dnevnom boravku. Možda da bude bliže Ireni ili, ne znam”, rekla je Ines. 

Otkrila je da nije čula da je Irena zvala Radoslava k sebi. “Ja sam nakon partyja otišla u svoju sobu spavati tako da nisam uopće čula što se radilo po noći”, ispričala je Ines. 

Suzana je pitala Irenu zašto joj je Rade dao svoju sobu, a ona je odgovorila da ne zna. “Ja sam mu zlatna djevojka”, rekla je Irena. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

“Radoslavu sam rekla da dođe u krevet jer ga je jako kičma boljela”, dodala je. “To što ga je Irena zvala u krevet, nije moj problem. Bože moj, tko voli, nek izvoli”, istaknula je Suzana. 

Irena je rekla da to nije htio jer je Suzana gore iznad njih. “Ako je odbio zbog mene, trebalo bi mi biti drago”, komentirala je Suzana. 

“On voli mlađe. Znači, Suzana je tu. On se čuva za Suzanu”, rekla je Irena. Počele su komentirati i rađanje djece, a Ines je otkrila da planira posvojiti dijete u bližoj budućnosti. 

“Mislim da bi svakom djetetu Radoslav bio dobar otac jer bi mogao omogućiti bolji život i ostvarivanje raznih ciljeva i želja”, ispričala je Ines. 

Dok su doručkovale, stigao je Radoslav. Rekao je kandidatkinjama da će uživati u hrani u njegovom restoranu. “U mom životu postoje samo rad, red, disciplina i ljubav”, rekao je farmer dok je pospremao kauč.

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Nije bio baš zadovoljan stanjem u kući. “Kad sam se vratio iz restorana, imao sam što vidjeti. U kući polunečisto i ostavljeno na stolovima”, rekao je. Prvo je otišao u Ireninu sobu i prigovorio joj da nije složila krevet te ju je pitao je li ona žena i dama. 

“Pogodilo me. Viče na svaku sitnicu”, istaknula je Irena. “Najviše me šokiralo kad sam došao kod Irene jer sam znao da je ona pedantna”, požalio se Radoslav.  Irena mu je rekla da pregleda i Inesinu i Suzaninu sobu, a on je rekao da će sve pregledati. Opomenuo je Irenu da cipele nikad ne stoje u spavaćoj sobi. 

Potom je došla na red provjera Ines i njezine urednosti. “Ovo u mojoj kući ne postoji”, istaknuo je. “Ines me počela totalno razočaravati. Neuredna skroz”, dodao je. 

“Mislim da to manje-više radi da bi mene isprovocirao pa da vidi kako bih ja reagirala na neke stvari”, komentirala je Ines situaciju. Farmer je od nje tražio da posloži odjeću u ormar i iznese cipele u hodnik. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

“Ja se znam prilagoditi muškarcu kad hoću”, istaknula je Ines. 

Radoslav je kandidatkinjama rekao da trebaju očistiti kuću, a one su ga opomenule da je najavio da kod njega neće morati raditi i da će biti kao kraljice. “Jeste kraljice, ali morate očistiti ovaj pod”, objasnio je farmer. 

Radoslav je otkrio Ines i Suzani što mu se prvu večer događalo s Irenom. “Ona je mene htjela uvući u krevet”, istaknuo je. 

Suzana je rekla da ako farmer očekuju budućnost s nekom ženom, onda moraju sve zajedno raditi. “On samo zapovijeda”, istaknula je. 

“Muško je bog i batina”, tvrdi Radoslav. “Malo mi je težak. Malo sam se i razočarala čak”, požalila se Irena. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izvor: RTL

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button