Ljubav je na selu

Prigovorile Branku zbog sobe, on se pravdao: ‘Dao sam sve od sebe da vas zadovoljim’

Branko je proveo Rivu i Smilju po sobama, a komentirale su da prva smrdi po boji. To se Smilji nije svidjelo. Smrdi po boji. Smrdi po laku za parkete. Ne znam da li bih mogla noćas zaspati u njoj”, komentirala je.

Dao sam sve od sebe da vas zadovoljim, da budete sretne”, rekao je Branko. Tu nije dobro spavati. Ne znam, ne znam”, istaknula je Riva. 

Farmer je odbio Rivin i Smiljin prijedlog da skine ukrase koje su postavila njegova djeca. To se ne smije skidati”, rekao je. Kandidatkinje su komentirale da im je Branko usred ljeta stavio deku na krevet. 

Ako budu željele, ima tanju deku, novu”, pravdao se farmer. Otkrio je i da su u ormaru njegove stvari, a on spava u dnevnom boravku. Ostavio je jednu stranu ormara za kandidatkinje što je Rivi predstavljalo problem. 

Smilja je zahtijevala ključ od sobe. Ne idem spavati dok ne nađe ključ. Inače, navlačim krevet na vrata”, rekla je. Branko je dodijelio sobu Rivi. 

Smilji je bila malo ljepša druga soba, a farmer je komentirao da kandidatkinje mogu spavati zajedno u njoj. Smilja je tražila ključ od druge sobe. 

Branko se šalio da mogu i svi zajedno spavati. Može se dogoditi nešto. Ja sam uvijek bio za akcije, osobito sa ženama”, komentirao je farmer.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izvor: RTL

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button