3 SestreSerije

3 Sestre 75. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 75

Sadržaj:

Rüçhan saznaje da je Kartal njen sin te vadi Kartala, kojeg je Adnan pretukao, iz groba i hitno ga vozi u bolnicu. Međutim, Adnan ne miruje i tjera Rüçhan da bira između svoje dvoje djece. Somer pravi iznenađenje za Turkan te joj pokazuje piknik koji je napravio i uzivaju u lijepom danu. Ne znajući šta ih čeka, Somer i Turkan odlaze kuci da saopste porodici da je postao taksista.

Somer počinje raditi kao taksista i uziva u svom poslu. Uperivši pištolj u Somera i Kartala, Adnan traži od Rüçhana da odabere koje će od njegove djece ubiti. Dakle, hoće li Rüçhan uspjeti spasiti Kartala i Somera?

Somer pokušava povratiti svoj život krećući ispočetka za Türkana i njegovu obitelj. Rüçhan se u bolničkoj sobi suočava sa svojim sinom Kartalom, s kojim se ponovno susrela nakon mnogo godina. Sadık drži Müjgan za ruku i dovodi je u svoju kuću. Sadık objavljuje cijeloj svojoj obitelji da će oženiti Müjgan.

Emitiranje: RTL

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button