3 SestreSerije

3 Sestre 71. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 71

Sadržaj:

Somer upozorava Adnana da se kloni svoje porodice, ali Adnan se počinje obračunavati s Rüçhan i njenom porodicom, suprotno onome što je Somer rekao. Adnan kaže Kartalu da će Someru i njegovoj porodici oduzeti dom i tvrtku, a on učini kako je rekao. Somer je jako ljut sto mu se Adnan sveti na takav nacin. Turkan je ocajna zbog svega. Rüçhan više ne može podnijeti što se dogodilo i sruši se na zemlju.

Adnan i Kartal se udružuju i uzimaju sve što Rüçhan, Somer i njihova obitelj imaju. U toku je ovrha kuće Kormanovih. Özer je uhićen i odveden u zatvor. Türkan vodi svoju djecu u očevu kuću kako ne bi svjedočili ovoj situaciji. Iako se Kartal osjeća krivim zbog situacije, Adnan to ne dopušta. Pa što će Kartal učiniti kada sazna da mu je Rüçhan majka?

Emitiranje: RTL

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button