3 SestreSerije

3 Sestre 5. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 5

Sadržaj:

Turkan neće pristati na razvod od Somera. Somer će biti veoma ljut na Turkan zbog ove neočekivane reakcije. Turkan, suočena sa Somerovim gnjevom i ćutanjem, donijeće odluku. Samo će ona shvatiti da su joj sada svi putevi zatvoreni.

Nesrin će misliti da je zahvaljujući saradnji sa Ručhan spriječila Turkan da se rastane sa Somerom i da se sve dobro završilo. Sadik će biti u teškoj situaciji zbog Fatihovih prijetnji. Neće moći da to podijeli sa Nesrin i pokušaće sam da to riješi.

Ručhan će, pritiskom na Turkan, osigurati da se ne razvede od Somera. Međutim, to je ne smiruje jer će saznati da Mine ima veliki adut koji će je povezati sa Somerom. Da bi to spriječila, ona će preduzeti mjere.

Ovo će još više postaviti Mine protiv Somera. Donuš će se žrtvovati zarad svoje djevojke Dilek. Samo će ovo izazvati veliki problem između nje i Derje. Turkan, još ne gubeći nadu u Somerovu ljubav, počeće da traži drugo rješenje.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button