3 SestreSerije

3 Sestre 32. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 32

Sadržaj:

Napokon Nesrin i njena djeca su sretna skupa sa Sadikom kojeg Nesrin moli da se ne mijesa u Donušinu odluku. Donus je jako sretna sa svojim dragim. Jedino sto se Somer i Turkan i dalje svađaju zbog Mine kojoj očito planovi uspijevaju.

Turkan lupi šamar Somer u i kaže mu da ne zna voljeti nakon što joj u lice kaže da je dovela u pitanje njegovu ljubav. Dok Fatih pokušava razgovarati sa Donenom, između Derye i Mustafe dolazi do velikih pomaka.

Türkan ne može podnijeti Somerove teške riječi Somera i ljuti se na njega. Rüçhan ima krizu dok traži od Özera odgovornost. Hoće li kriza između Türkana i Somera biti riješena nakon sto joj Somer trazi da pokazu jedno drugome da li zaista osjećaju istu ljubav te odlaze u spavaću sobu?

Türkan slavi pomirenje sa svojom majkom zajedno sa svojom braćom i sestrama. Nesrin se skoro ponovo rodila dok su njene ćerke zajedno. U kući porodice Kalender ponovo ima trenutaka smijeha.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button