3 SestreSerije

3 Sestre 30. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 30

Sadržaj:

Somer prihvata Minin zahtjev za sastanak kako ne bi ugrozio svoje starateljstvo nad Kiraz. Mine, u zamjenu za odustajanje od žalbe, obećava Someru da će odustati od starateljstva nad djetetom. Neki će biti prinuđeni da sakriju ovaj sporazum od Turkan. Nesrin, da zaštiti Donuš od Fatiha, odlazi sa ćerkama u Izmir.

Odlučna je da se razvede od Sadika. Njihov odlazak u Izmir postaje sukob Donuš sa Serdarom i dovodi do otkrivanja istine. Derja će se suočiti sa učiteljem Ozgurom.Turkan, koja ne zna za sporazum između Mine i Somera, nastavlja da vrši pritisak na Somera da ne povuče žalbu. Ova situacija će okrenuti Turkan i Ruchan jednu od druge.

S druge strane, Derja i Donuš se slažu sa tetkom Nezahat da pomire roditelje. Ruchan, pod izgovorom da će Turkan raditi zajedno sa Sevilaj, izaći će pred Sevilaj. Još ne znajući da Ruchan zna cijelu istinu, Sevilaj se suočava sa Ruchaninim neodoljivim odnosom prema njenom poslu. Počeće teška vremena za Ozera i Sevilaj.

Mustafa u ovom trenutku pokušava da izgradi prijateljstvo sa Derjom. Turkan saznaje za Somerov dogovor sa Mine. Biće velika tenzija između njih. Još jedna Minina igra razočarava Somera. Somer je odlučan da ne ostavi Kiraz Mine. Samo ovaj put Turkan interveniše. Ovo će biti početak krize između Somera i Turkan.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button