3 SestreSerije

3 Sestre 26. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 26

Sadržaj:

Kad se Mine vrati kući zbog dogovora koji je sklopila s Ručhan, ima veliki problem s Turkan. Dok Turkan izaziva Mine na borbu zbog njenog boravka u kući, Mine preispituje svoju izjavu policiji suočena s ovim neočekivanim stavom.

Ta situacija jos više otežava Ručhan. Ona govori Mine da će Turkan nakon nekog vremena izaći iz kuće kako bi je smirila. Somer i Turkan, sada će djelovati zajedno u odnosu na Mine. Somer se mora ponašati smireno i oprezno prema Mineu zbog skrbništva nad Kiraz.

S druge strane, Turkan pokušava obuzdati svoj bijes prema majci, ali se suočava s Nesrinim grubim stavom. Dok se napetost između Sadaka i Nesrin nastavljaju, pokušaji Nezahat i Hikmeta da ih pomire su bezuspješni. Iz Nezahatine kuće odlazi i Sadik.

Dok se Sevilaj i Ozer nastavljaju sastajati unatoč Mustafi, nakon što Mustafa upozorava svoju majku, Sevilaj donosi odluku i traži od ozera da se drži podalje. Mustafa se također priprema namamiti Somera u emocionalnu zamku kako bi povrijedio Ozera.

Mine čini sve što može da povrijedi Turkan do dana kada treba da svjedoči. Ona se upušta u opak plan da povrijedi Turkian i njezino dijete.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button