3 SestreSerije

3 Sestre 2. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 2

Sadržaj:

Kada se Somer, koji je odmah poslije vjenčanja izašao iz kuće, vratio, zatiče ranjenu Turkan kod kuće i odmah je odvodi u bolnicu. Tek u bolnici će ih dočekati neočekivano iznenađenje. Hospitalizacija Donuš zbog stresa tokom ispita dovodi do da će obje sestre završiti u bolnici u isto vrijeme.

Somer, koji ne napušta Turkan, napet je od cijepanja između Mine i Turkan. Ova situacija izaziva sukob sa Mine i Soner će napraviti nepovratnu grešku. Cijena ove greške biće teška za sve. Derja će sa sumnjom posmatrati brak svoje sestre. Kada Serdar, koji je sreo Turkan u bolnici, kaže Derji o tome, Derja će, složivši dijelove slagalice, shvatiti da njeni strahovi nivu bili izaludni.

U trenutku kada napetost između Derje i Nesrin poraste, Derja će ispričati sve što zna. Sada su se kapije pakla otvorile za porodicu Kalender. Hoće li Sadik i Nesrin uspjeti da saznaju cijelu istinu o svojoj kćerki? Ili će se ponovo suočiti sa novim planom Ruchan Korman?

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button