3 SestreSerije

3 Sestre 16. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 16

Sadržaj:

Stvari idu dobro između Somera i Türkan. Par, koji zaljubljeno živi punim plućima, zamalo je na oblacima, ali ipak im se stvari isprepleću na tom putu. Somer i Turan prozivljavaju najljepse trenutke u svojim zivotima. Turkan dokazuje Someru svoju ljubav. Sve je obostrano.

Čak odlucuju da odrze ceremoniju i da dokazu najblizim svoju ljubav. Nesrin također podržava svoju kćer u tom pogledu. Međutim, Ruchan je napravila svoje planove. Šalje Mine kod Nesrin da joj objasni i kaze pravu istinu. Nesrin će biti šokirana onim što čuje.

Mine objašnjava Nesrin da je trudna sa Somerom. I to bas u trenu kada se Somer i Turkan sastanu na zabavi koju su organizovali. Mine kaze da ih ne pusta na miru jer u stomaku nosi Somerovu bebu.

Nesrin kada cuje istinu od Ruchan i sazna da je Turkan toliko patila s njom, pada na krevet i ne budi se. Dok Turkan ima svoj dan, dan svog vjenčanja, zavrsava se tuznom viješću da joj je majka umrla. Kraj sezone

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button