Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 22. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 22

Sadržaj:

Otac Reynaldo obeća Armandu da će odvesti Elsino dijete iz San Juana i dati ga posvojiteljima. Armando kaže Flor da ode s Elsom na ranč tete Clemencije u saveznoj državi Sonora. Andrés i Elsa se vide u ispovjedaonici tijekom vjenčanja i ona mu kaže kamo je otac namjerava poslati.

Andrés joj kaže da će joj pomoći kako bi te noći pobjegla kroz prozor. Inspektor Fuentes uhiti Andrésa zbog tobožnjeg pokušaja silovanja Aurore. Andrés govori da je sve to Angelino maslo. A Fuentes je brani.

Armando vozi Elsu i njezinu braću i sestre na vjenčanje. Estela se zakamuflira i pojavi na misi. Angela je prepozna. Silvia vodi Elsu da vidi Estelu u njezinoj hotelskoj sobi. Armando kaže Angeli da alkohol izaziva halucinacije i da ono ne može biti Estela.

Armando kaže Lambertu da je Angela našla ljubavnika jer je on možda ne zadovoljava. Estela se raduje kad joj Elsa kaže da je trudna.

Elsa vidi Angelu i Armanda kako se strastveno ljube, ali on za to ne mari. Ponoć je i Andrés je u ćeliji. Plače jer su u to vrijeme on i Elsa trebali pobjeći.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button