Brak na prvu

Brak na prvu kandidati: 12 kandidata emisije Brak na prvu

Tamara Razum, Tiago Coutinho Nunes, Tina Blašković, Lovre Vuković, Klara Kokić, Filip Belić, Ana Jakuš, Josip Krolo, Nikolina Dianežević, Alen Vlahović, Renata Dojčinović i Anton Glavas

Brak na Prvu kandidati

Nova sezona emisije “Brak na prvu” počela je sa emitiranjem na RTL-u u ponedjeljak 29. siječnja, a u nastavku predstavljamo sve sudionike.

Tamara Razum (27)

tamara razum
Youtube screenshot

Tamara, Samobor, dadilja, instruktorica fitnessa i strastvena plesačica. Ljubiteljica planinarenja i ronjenja, njezini hobiji odražavaju živopisnu i veselu osobnost. U ljubavi je avanturistički nastrojena, privlače je muškarci koji vode brigu o svom izgledu, ali karakter im je ključan.

Osoba koja cijeni lijep osmijeh, preferira muškarce plave kose. Admirira disciplinirane pojedince, dok su joj manipulatori, egocentrične osobe i ovisnici apsolutno odbojni. Upoznajte Tamaru kroz njezinu autentičnu perspektivu na život i ljubav.

 

Tiago Coutinho Nunes (30)

Youtube screenshot

Tiago, brazilski rođenik koji radi u logistici u Zagrebu, privlače niže djevojke aktivne u sportu, s istaknutim lijepim licem. Traži partnericu otvorenog uma, naglašavajući manje je više u romantici, a završava vezu ako primijeti pogled prema drugim djevojkama.

Iako nikada nije bio istinski zaljubljen, Tiago ima viziju buduće veze u kojoj će brinuti o svojoj partnerici i rješavati nesuglasice na miran način. Optimističan je, spreman raditi na sebi, sklapati nova prijateljstva i, naravno, doživjeti iskrenu ljubav. Saznajte više o Tiagu, čovjeku koji traži svoju ljubavnu priču.

 

Tina Blašković (30)

tina blaskovic
Youtube screenshot

Tina, bivša sudionica slovenske verzije “Gospodin Savršeni”, dolazi iz Kopra. Strastvena u svemu što radi, izuzetno pričljiva i spremna iznijeti mišljenje o bilo kojoj temi. Iskusila je život u Amsterdamu, ne smatrajući se tradicionalnom osobom jer brak ne vidi kao potvrdu ljubavi.

Tina ne vidi sebe kao majku, već traži ambicioznog muškarca s kojim bi zajedno stvarala svoje carstvo. Karizmatičan, dominantan, s poštovanjem prema svima – takve osobine su ključne. Avanturistica i romantična duša, Tina vjeruje da je seks važan sastojak u ljubavnoj vezi. Upoznajte Tinu, ženu koja traži svoje jedinstveno ljubavno poglavlje.

 

Lovre Vuković (34)

lovre vukovic
Youtube screenshot

Lovre, hrabri Šibenčanin, ne libi se izraziti svoje mišljenje i zna što želi. Privlači ga inteligencija, stoga preferira starije žene s bogatim životnim iskustvom. Njegovo srce brže kuca kad susretne ženu koja zrači ženstvenošću, šarmom te osvaja karakterom i plavim očima.

Lojalnost je za Lovru ključna; radije bi umro nego prevario partnericu. Nije ljubitelj igrica, a emocije mu uvijek odražavaju na licu. Traži autentičnu i “stvarnu” djevojku koja otvoreno izražava svoje osjećaje, želje i potrebe. Upoznajte Lovru, čovjeka čvrstih uvjerenja koji traži iskrenu i duboku povezanost.

 

Klara Kokić (25)

klara kokic
Youtube screenshot

Djevojka iz Zagreba ima tvrdoglav karakter, ali ako nije u pravu, spremna je ispričati se. U vezi cijeni međusobno poštovanje, otvorenu komunikaciju i obostrano ulaganje u odnos. Njezin idealan muškarac trebao bi je obasipati komplimentima i biti izuzetno brižan.

Važno joj je osjećati se sigurno i zaštićeno s partnerom, koji bi trebao dijeliti njezin vedar duh. Ljubomora je za nju veliki minus, a laži su nešto što najviše prezire. Brak će uzeti u obzir samo ako to iskreno želi, a njezino sanjarenje o vjenčanju uključuje klasičnu scenu s prijateljima i obitelji, svi uživajući u veselju zajedno. Upoznajte ovu odlučnu djevojku koja traži iskrenost, ljubaznost i sreću u ljubavi.

Filip Belić (32)

filip belic
Youtube screenshot

Filip, trener fitnessa i vozač taksija iz Zagreba, strastven je u radu, organiziran i discipliniran. Osim što voli trenirati i raditi, slobodno vrijeme provodi s prijateljima, igra videoigre, odlazi na piće ili odigrava partiju biljara.

U vezi mu je ključno da partnerica nije ljubomorna ni posesivna. Preferira žene koje se brinu o svom tijelu i prehrani, a pušenje ne dolazi u obzir. Ne bi izlazio s djevojkom koja ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i ne preferira žene s bogatom prošlošću veza. Ako je djevojka imala estetske korekcije, za Filipa je bitno samo da ima lijepe zube. Upoznajte Filipa, muškarca koji traži ravnotežu između strasti prema radu i iskrenosti u vezi.

Ana Jakuš (27)

ana jakus
Youtube screenshot

Ana, medicinska sestra iz Bedekovčine, radi u hitnoj službi u Zagrebu. Njezina strast je učenje stranih jezika, s posebnim fokusom na norveški jezik, jer sanja o životu tamo. Iako rijetko izlazi, slobodno vrijeme voli provoditi u teretani, a trčanje je njezin način punjenja baterija kad je pod stresom.

Kod partnera joj je ključno da prihvati njezinu obitelj i da zajedno izlaze, preferirajući zajedničke trenutke nad izlascima s prijateljima. Želi visokog partnera, ponajprije zbog vlastite visine, a brade na muškarcima joj se posebno sviđaju. Nije ljubomorna, novac joj nije presudan, a sanja o osnivanju obitelji u budućnosti. Upoznajte Anu, ženu koja traži partnera za zajedničke avanture i skladan obiteljski život.

Josip Krolo (39)

josip krolo
Youtube screenshot

Josip, rodom iz Osijeka, živi u Zagrebu, gdje se povremeno bavi treniranjem fitnessa, svojom najvećom strašću. Opuštena osoba koja vodi zdrav život, ali gubi živce zbog nepravde, krađe i korupcije.

Iskusio je brak i ima jedno dijete iz prethodne veze. Razveo se prije tri godine i od tada nije bio u ozbiljnim vezama, ali je izlazio na spojeve. Njegova idealna partnerica mora biti inteligentna, čak mu ne smeta ako je inteligentnija od njega.

Preferira prirodne žene bez pretjerane šminke, nije ljubitelj estetskih zahvata, a posebno cijeni zelene oči i glas. Kemija između njih ključna mu je za uspjeh veze. Upoznajte Josipa, čovjeka koji traži pametnu, prirodnu ženu s kojom će dijeliti životne radosti.

Nikolina Dianežević (34)

nikolina dianezevic
Youtube screenshot

Nikolina, Zagrepčanka koja je odlučila raditi na sebi nakon prekida duge veze, svoj životni put proživljava na različitim mjestima. Boravila je na Baliju, posjetila budistički samostan gdje je meditirala i prakticirala jogu, a sanja o preseljenju u Tajland. Sezonski radi kao kuharica na brodu i, uz stvaranje pet kuharica, razvila je interes i za fotografiju, a završila je i školu za trenericu fitnessa!

Nikolina želi pronaći ljubav i već je sudjelovala u emisijama poput “Tri, dva, jedan – peci!” i “Gospodin Savršeni”. Kod muškaraca traži iskrenost, otvoren um i ljubaznost. Upoznajte ovu nevjerojatno raznovrsnu ženu koja kombinira svoju strast prema kulinarstvu, putovanjima, fotografiji i fitnessu te je spremna otvoriti svoje srce novim ljubavnim prilikama.

Alen Vlahović (28)

alen vlahovic
Youtube screenshot

Alen, diplomirani novinar i radijski voditelj na Happy FM-u, također izvodi glazbu u noćnim klubovima i na vjenčanjima. Ovaj Zagrepčanin zaljubljenik je u psihologiju, voli prirodu i dugačke šetnje te je poznat po svojem realizmu u ljubavnom životu – ako ne vidi budućnost, prekida odnos.

Alen vjeruje da društvene mreže danas često otežavaju ljubavne veze jer uvijek postoji dojam da negdje postoji netko bolji, što čini veze površnima. Preferira tamnopute, tamnokose egzotične ljepotice, ne voli previše šminke na ženama, ali nema ništa protiv estetskih korekcija. Za Alena, povjerenje je ključno, a istinska veza zahtijeva otvorenost i autentičnost između partnera. Upoznajte Alena, čovjeka koji traži duboke i iskrene veze usred suvremenih izazova ljubavnog svijeta.

Renata Dojčinović (30)

renata dojcinovic
Youtube screenshot

Renata, pjevačica iz Zagreba, nekoliko godina ranije razmišljala je o braku, ali su je brinule nedostatne zajedničke aktivnosti s odabranikom. Njezin budući suprug izražavao je želju za obitelji, no Renata tada još nije bila spremna postati majkom.

Sada je, s pravim partnerom, spremna za vezu i obitelj. Na muškarcu prvo primjećuje osmijeh i oči, no karakter je za nju najvažniji. Iako je vjera bitan dio njezina života, ne smatra preprekom ukoliko joj se svidi muškarac koji nije vjernik. Ljubomora i bilo kakvo ograničavanje u vezi predstavljaju veliki minus za Renatu. Upoznajte Renatu, ženu koja traži istinskog partnera, spremnu na zajednički život i obiteljsku sreću.

Anton Glavas (42)

anton glavas
Youtube screenshot

Anton, rođen u Vancouveru, završio osnovnu školu u Hrvatskoj, trenutačno živi i radi u Barceloni kao učitelj engleskog jezika, fotograf u slobodno vrijeme te sinkronizira različite medijske formate. Preferira izlaziti s mlađim djevojkama, ali ključno mu je da njegova partnerica bude sportski tip, prirodna, opuštena i avanturističkog duha.

Njegov ugodan karakter dolazi do izražaja u rješavanju problema putem razgovora i na miran način. Neurednost osobe s kojom dijeli životni prostor jedna je od stvari koje ga mogu izbaciti iz takta. Anton ljubav prema partnerici izražava riječima, sitnim gestama i darovima, a ne tolerira bezobraznost, nedostatak manira i nepoštovanje prema drugim ljudima. Upoznajte Antonov svijet, čovjeka koji traži harmoniju u vezi, ispunjenu ljubavlju, poštovanjem i zajedničkim avanturama.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Back to top button